Electrica Furnizare și Transavia demarează un parteneriat în domeniul energiei verzi prin montarea a 6.480 module fotovoltaice în punctele de lucru ale companiei

Compania Electrica Furnizare își consolidează poziția în piața serviciilor și soluțiilor energetice prin demararea unui nou parteneriat în domeniul energiei verzi cu Transavia. În prima fază a parteneriatului vor fi instalate 6.480 module fotovoltaice în 10 locații Transavia din zona Brașov.

Parte din cea mai mare investiție în energie verde din sectorul alimentar din România, parteneriatul va contribui la reducerea emisiilor de dioxid de carbon cu peste 926,8 de tone pe an. Montarea celor 6.480 module fotovoltaice de 540Wp se va face atât pe sol, cât și pe acoperișul clădirilor din punctele de lucru Transavia, puterea totală instalată fiind de 3.5 MWp.

„ Ne onorează faptul că dezvoltăm împreună cu partenerul nostru, Transavia, proiecte la cheie care vor produce energie verde pentru a asigura necesarul de energie, în timp ce și mediul este protejat. Fiind selectați de partenerul nostru ca furnizor preferat de servicii și soluții energetice, intenționăm extinderea acestui parteneriat prin dezvoltarea de produse și concepte noi, în zona operațională, astfel încât să contribuim la dezvoltarea sustenabilă a Transavia.“ a declarat Iulian Matei, Directorul Departamentului Clienți Cheie Electrica Furnizare.

Despre Electrica Furnizare

Electrica Furnizare oferă consultanță la nivel național și propune soluții personalizate pentru toate segmentele de clienți și tipurile de industrie. Compania a finalizat cu succes numeroase proiecte care presupun livrarea de soluții la cheie pentru producerea energiei verzi la clienții finali, cu sau fără introducere de energie în SEN, în funcție de cerințele partenerilor de afaceri.

Despre TRANSAVIA

TRANSAVIA este liderul pieței locale de carne de pui, fiind inclusă în topul celor mai valoroase portofolii din România. TRANSAVIA operează sustenabil cu un model de business integrat vertical, bazat pe cele mai bune practici și cele mai stricte protocoale în întreg lanțul de producție și distribuție, de la bob la furculiță. În cei peste 30 de ani de activitate, TRANSAVIA a investit constant în modernizare și în tehnologie de ultimă generație și a adoptat inovația ca sursă de creștere sustenabilă a business-ului.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Cele mai mari instituții financiare din lume continuă să alimenteze defrișările (Raport)

Next Post

Muzeul de Istorie Naturală din Londra a desemnat câștigătorii din acest an ai concursului de fotografie Wildlife Photographer of the Year

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next