Companii responsabile față de mediu și oameni

Salvați Copiii și Asociația Magic, alimentate cu energie solară prin proiectul Educație prin Energie Regenerabilă finanțat de Renovatio

15 grădinițe, 19 școli, 3 licee, 6 cămine culturale, 5 dispensare, o mănăstire, o sală de sport, un centru educațional și două organizații neguvernamentale din 12 județe din România (Galați, Bacău, Ialomița, Călărași, Constanța, Satu Mare, Olt, Dolj, Giurgiu, Dâmbovița, Cluj și București) sunt beneficiarii direcți ai proiectului Educație prin Energie Regenerabilă.

Organizația Salvați Copiii și Asociația Magic (MagiCamp) se numără printre beneficiarii celor 53 de sisteme de panouri fotovoltaice.

Proiectul este finanțat de Renovatio, un grup internațional de companii cu operațiuni în zona de energie regenerabilă, eoliană, fotovoltaică si hidro în România, Columbia, Moldova, Polonia, Bulgaria, Grecia, Italia și Portugalia.

Având un buget total de 500.000 de euro, Educație prin Energie Regenerabilă este implementat de Asociația din Drag și Dor pentru Comunitate, organizație pornită din Târgu Bujor, Județul Galați, în 2020.

Proiectul va continua în perioada următoare printr-o campanie de educare despre energia regenerabilă, sub forma unei caravane în comunitățile beneficiare.

Sursa foto: pagina de Facebook Asociația din Drag și Dor pentru Comunitate

Share this article
Prev Post

Bucureștiul are de astăzi o rețea de 44 de senzori pentru monitorizarea calității aerului

Next Post

Amazon face prima investiție în tehnologia climatică de captare directă a aerului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next