Companii responsabile față de mediu și oameni

Start ONG. 12 ONG-uri trec mai departe în ultima etapă a apelului special de proiecte inovatoare

12 proiecte ONG, din cele 30 semifinaliste, au ajuns în finala apelului special de proiecte inovatoare din cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Organizațiile finaliste sunt din județele Constanța (2 proiecte), Giurgiu (2 proiecte), Iași (2 proiecte), Vrancea, Dolj, Vâlcea, Bacău, Hunedoara și Brașov (fiecare cu câte 1 proiect).

În continuare, reprezentanții celor 12 ONG-uri își vor susține proiectele, la București, în fața unei comisii de evaluare formate din 3 membri, un reprezentant Act for Tomorrow, un reprezentant Kaufland și un evaluator extern.

Câștigătorii vor fi anunțați undeva la mijlocul lunii iulie, când cel puțin 6 din cele 12 ONG-uri vor beneficia de granturi cu valori cuprinse între 5.000 și 10.000 de euro.

Granturile vor fi acordate cu prioritate proiectelor care prezintă elemente inovatoare, măsurate în funcție de gradul de noutate, relevanță, eficacitate, potențialul de a genera impact, scalabilitate sau replicabilitate în domeniul de intervenție vizat.  

Lista completă cu 12 finaliști și următorii 18 clasați poate fi consultată aici.

Share this article
Prev Post

DS Smith lansează corturi din carton reciclat pentru sezonul festivalurilor

Next Post

Fundația Orange alocă 130.000 de euro pentru 13 proiecte câștigătoare în cadrul programului Susține un ONG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next