Companii responsabile față de mediu și oameni

Un raport comprehensiv despre scenariile climatice pentru România anului 2030 va fi lansat la finalul anului

Peste 120 de actori relevanți din sectorul public și cel privat dezbat pe 21 şi 22 septembrie, în cadrul a 8 grupuri de lucru, scenariile climatice pentru România anului 2030, transmite Agerpres.

Concluziile întâlnirilor vor fi incluse într-un raport ce urmează a fi lansat în decembrie 2022 ca instrument suport pentru factorii de decizie, mediul de business şi cel asociativ din România.

Raportul va acoperi teme importante, precum: Energie verde, Agricultură sustenabilă, Rezilienţa climatică a oraşelor, Biodiversitate, Finanţări, investiţii şi PNRR, Economie circulară, Soluţii de tehnologie pentru climă şi Legislaţie climatică.

Seria de dezbateri „Scenarii Climatice pentru România 2030″ are loc în cadrul Climate Change Summit – o iniţiativă a BRD Groupe Societe Generale ce se va desfășura pe 4 şi 5 octombrie, cu sprijinul Social Innovation Solutions (SIS), organizaţie centrată pe dezvoltarea de soluţii sustenabile de tehnologie, politici publice şi antreprenoriale.

Climate Change Summit face parte din filosofia Lumea9, manifestul BRD pentru un viitor mai bun.

Share this article
Prev Post

Sistemul de garanție – returnare din Slovacia, un exemplu de bună practică după nici un an de la lansare. SGR-ul slovac a fost implementat în doar 10 luni

Next Post

Marile companii din sectorul agro-alimentar ar putea suferi pierderi de 150 mld. de dolari din cauza neadaptării practicilor de business la schimbările climatice (Raport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next