Companii responsabile față de mediu și oameni

Bankwatch angajează responsabil campanii privind combustibilii fosili pentru Asia Centrală

Înființată în 1995, CEE Bankwatch Network colaborează cu comunitățile locale și cu alte ONG-uri, pentru a expune influența băncilor și fondurilor și a oferi o contrapondere la puterea lor necontrolată. Rețeaua, cu sediul central în Praga, reunește 15 grupuri membre din 14 țări din Europa Centrală și de Est și din Caucaz și colaborează cu organizații partenere din Africa și Asia Centrală. Personalul divers și expertiza acestuia permit Bankwatch să abordeze o gamă largă de probleme, de la poluarea aerului la drepturile funciare și procesul decizional al UE.

Candidatul selectat va colabora cu organizațiile societății civile și comunitățile din anumite țări din Asia Centrală pentru a monitoriza dezvoltarea proiectelor energetice bazate pe combustibili fosili, pentru a urmări investițiile instituțiilor financiare internaționale în proiecte bazate pe combustibili fosili potențial dăunătoare din punct de vedere ecologic și social și pentru a promova soluții bazate pe surse regenerabile și transformarea sectorului energetic în regiune.

Postul de responsabil campanii poate fi ocupat în birourile oricăreia dintre organizațiile membre Bankwatch din Europa Centrală și de Est, printre care și cel din România, sau în biroul central din Praga.

Așteptări de la candidat:

  • experiență în domeniul campaniilor și al susținerii activiștilor;
  • preferabil experiență în domeniul protecției mediului și al energiei;
  • experiență în managementul evenimentelor;
  • cunoașterea regiunii și experiența de lucru în cadrul organizațiilor internaționale constituie un avantaj;
  • disponibilitatea de a călători în Europa și Asia Centrală;
  • este necesară cunoașterea limbilor engleză și rusă.

Contractul, cu normă întreagă, este încheiat inițial pe o perioadă determinată de un an și va fi prelungit în funcție de disponibilitatea fondurilor.

Deadline: 15 decembrie a.c.

Informații suplimentare

Citește și: CEE Bankwatch Network angajează Coordonator resurse umane. Viitorul specialist poate lucra inclusiv din România

Share this article
Prev Post

Românii au auzit despre SGR, dar sunt cam confuzi. 60% intenționează să returneze întotdeauna ambalajele băuturilor cumpărate

Next Post

ECOTIC oferă expertiză norvegiană pentru operarea noilor centre de colectare deșeuri cu aport voluntar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next