WWF lucrează în România din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Asistentul de proiect contribuie la misiunea WWF în general şi la obiectivele WWF în România, prin asigurarea suportului adminsitrativ în planificarea şi implementarea activităţilor din cadrul proiectelor desemnate.

Este o poziție project-based, până la 31.12.2024, cu normă intreagă, la sediul central din București, în sistem de lucru hibrid.

Candidatul ideal trebuie să aibă studii universitare absolvite, deţine experiența specifică relevantă de minim 3 ani pe o poziție similară în domenii precum asistenţă de poiecte, secretariat, administrativ, achiziții, financiar, deţine cunoștințe privind cerințe de implementarea proiectelor. Cunoștințele despre pescuitul în România constituie un avantaj.

Data limită până la care poți trimite CV și scrisoare de intenție este 7 iulie a.c.

Accesează anunțul integral WWF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *