Companii responsabile față de mediu și oameni

DS Smith a lansat Let’s Go Circular! – un kit educațional pentru elevi și formatori pe tema economiei circulare

DS Smith, unul dintre principalii furnizori de ambalaje durabile pe bază de fibre la nivel mondial, a lansat un pachet educațional antrenant pe tema economiei circulare, în 12 limbi, inclusiv în limba română, pentru elevii de 11-14 ani, profesori și formatori.

Kitul Let’s Go Circular!, care îi ajută pe tineri să înțeleagă importanța reciclării ca parte a protecției resurselor noastre naturale, limitate, face parte din ambiția companiei de a sprijini tranziția către economia circulară și de a angaja 5 milioane de oameni în economia circulară până în 2030.

Cei interesați pot solicita pachetul educațional complet editabil prin completarea formularului de AICI.

În toamna lui 2020, DS Smith a lansat noua sa viziune și strategie de sustenabilitate, Now and Next, care prezintă angajamente și obiective ambițioase pentru următorul deceniu. Prin această abordare, compania va continua să se concentreze pe tranziția către o economie circulară prin parteneriate cu clienții, comunitățile, guvernele și factorii de influență pentru a circulariza materialele, elimina deșeurile și regenera sistemele naturale. Potrivit noii strategii, DS Smith va continua să se concentreze pe reducerea emisiilor de CO₂, protejarea biodiversității și reducerea consumului de apă.

În România, operațiunile companiei includ o fabrică de hârtie la Zărnești – cea mai mare de acest tip la nivel național, producând hârtie din fibre reciclate și deservind aproape jumătate din cererea internă – un centru de reciclare în București, 2 depozite de reciclare la Otopeni și Cluj Napoca, 2 unități de producție a ambalajelor la Ghimbav și Timișoara și 3 centre de service în Pitești, Timișoara și Otopeni, cu peste 650 de angajați în total. Fabrica de hârtie DS Smith din Zărnești are un parteneriat pe termen lung cu școlile generale din regiune și a instruit peste 720 de elevi cu privire la reciclare și protejarea resurselor naturale, în ultimii 3 ani.

Share this article
Prev Post

Profi România și Marathon EPR Group au susținut organizarea în Timișoara a unui atelier creativ de Colaj Climatic pentru liceeni

Next Post

Henkel și Let’s Do It, Romania! „curăță în profunzime pentru ape mai curate” lacul Bicaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next