Companii responsabile față de mediu și oameni

Ecollect Vision. Peste 22 tone de deșeuri electrice și electronice colectate într-o singură lună, la Cluj

Clujenii au putut scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) prin participarea la campania „Împreună pentru un viitor mai verde”, organizată în 19 noiembrie- 19 decembrie de operatorul de colectare Ecollect Vision, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca – cu premii oferite de partenerul Eco Positive.

Potrivit organizatorilor, rezultate au fost peste așteptări, colectându-se peste 22 tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice.

„Ne bucură rezultatele acestei campanii din două perspective: a cantității colectate și a transmiterii mesajului cu privire la importanța colectării selective. S-au colectat peste 22 de tone de deșeuri electrice, de la frigidere la aspiratoare și orice alte aparate stricate sau vechi de care cetățenii s-au debarasat în această perioadă. A fost o acțiune care a solicitat foarte multe resurse și efort din partea tuturor celor implicați în gestionarea acestei campanii. Au fost peste 397 de comenzi din partea clujenilor, au fost provocări pe care am reușit să le gestionăm foarte bine astfel incât să putem da curs tuturor solicitărilor în ziua și intervalul orar stabilit împreună cu beneficiarii acestui serviciu gratuit. Le mulțumesc tuturor celor implicați pentru buna desfășurare și le mulțumesc clujenilor care au predat aceste deșeuri, celor care ne-au susținut și distribuit mesajul și s-au implicat activ în această acțiune. Credem că genul acesta de activități trebuie să devină permanent și clujenii trebuie să beneficieze în mod curent de un sistem funcțional care să le permită să se debaraseze de aceste deșeuri în mod legal și responsabil. Totodată, un sistem coerent și funcțional ne ajută pe noi toți să protejăm mediul în care trăim, să protejăm resursele planetei și astfel să creăm un loc mai bun în care să trăim noi și generațiile viitoare.” a declarat Simona Fuga, Director General la Ecollect Vision.

Share this article
Prev Post

Carrefour colectează responsabil uleiul alimentar uzat 

Next Post

Auchan demarează o campanie de colectare și reciclare a brazilor naturali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *