Companii responsabile față de mediu și oameni

ECOTIC a lansat o campanie de colectare a surselor și corpurilor de lumină dedicată firmelor de mentenanță

ECOTIC lansează o nouă campanie dedicată persoanelor juridice care generează deșeuri de corpuri de iluminat și diverse alte surse de lumină prin activitatea de mentenanță a iluminatului. Campania este o soluție la îndemână pentru firmele care asigură mentenanța iluminatului din clădirile de birouri, centre comerciale, iluminat stradal, precum și pentru autoritățile locale sau instituțiile de stat care au nevoie de servicii de colectare separată a acestor tipuri de deșeuri.

Înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele noi, care aduc eficiență energetică, vine și cu nevoia de a identifica un partener care poate prelua vechea infrastructură în vederea reciclării. ECOTIC preia gratuit de la persoanele juridice deșeuri electrice, inclusiv corpuri de iluminat, surse de lumină (lămpi/fluorescente sau LED).

Care sunt pașii

  • completează formularul disponibil aici
  • confirmarea comenzii de către ECOTIC în maxim 5 zile lucrătoare
  • ridicarea gratuită a deșeurilor generate în maxim 10 zile lucrătoare
  • transmiterea de către ECOTIC a documentație aferente predării

Premii oferite în funcție de cantitatea predată:

„Sursele de iluminat uzate sunt deșeurile electrice care de cele mai multe ajung în coșul de gunoi și nu la punctele special amenajate. Prin acest proiect ne dorim să colectăm, să conștientizăm și să contribuim la o comunitate responsabilă, care să transmită mai departe mesajul nostru referitor la responsabilitatea față de mediu pe care o avem cu toții.” a precizat Sabina Pîrvulescu, Director Operațional ECOTIC.

Campania se desfășoară în perioada 20 aprilie – 31 iulie 2023, iar regulamentul și detaliile despre campanie sunt disponibile aici.

Share this article
Prev Post

Managementul durabil al lanțului de aprovizionare. Curs online organizat de Universitatea Cambridge

Next Post

O afacere mai sustenabilă este o afacere mai profitabilă (Studiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next