Companii responsabile față de mediu și oameni

Environmental Photographer of the Year 2023. Concurs pentru fotografii de mediu amatori și profesioniști

Premiul cel mare va fi acordat unei singure fotografii care surprinde cauzele și efectele schimbărilor climatice și a inegalității sociale, soluțiile la urgența climatică și ecologică și ne inspiră să trăim în mod durabil. Câștigătorul va primi un premiu în bani în valoare de 5.000 de lire sterline, pe lângă un interviu în revista de mediu a rețelei CIWEM, un profil pe site-ul web al WaterBear și un articol pe site-ul web al Nikon Europe.

Environmental Photographer of the Year 2023 oferă, de asemenea, recunoaștere, în parteneriat cu Nikon, celor mai bune fotografii de mediu realizate de tineri cu vârsta de max. 21 de ani. Marele câștigător va primi un aparat foto Mirrorless din seria Z și două obiective NIKKOR Z la alegere, precum și un interviu în revista de mediu a CIWEM și un articol pe platformele Waterbear și Nikon.

Premii suplimentare de câte 1.000 de lire sterline vor fi oferite la categoriile: MBP Vision of the Future; Recovering Nature; Keeping 1.5 Alive; Adapting for Tomorrow.

Concurenții pot înscrie fotografii publicate anterior, nu însă și fotografii care au primit deja un premiu sau o recunoaștere în cadrul unui alt concurs internațional de fotografie.

Concursul este deschis până la 30 august. Dacă una dintre fotografiile dvs. este selectată pentru publicare, veți fi contactat până la sfârșitul lunii octombrie cu privire la pașii următori. Câștigătorii vor fi anunțați în noiembrie.

Informații suplimentare despre concurs

Explicație foto: New Ways To The Future (III), Simone Tramonte, 2021

Share this article
Prev Post

13 proiecte de mediu și protecție a animalelor finanțate de PMB la „prima strigare” din 2023

Next Post

România Limpede. Lidl România continuă acțiunile de curățare a plasticului de pe malurile Dunării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next