Companii responsabile față de mediu și oameni

Eveniment: „Inovație și Tehnologie Suedeză pentru Sustenabilitate”

Dezbatere mediu ECSR
Dezbatere mediu ECSR

Ambasada Suediei în România, în colaborare cu Green Tech & Film Festival, anunță premiera unei panel captivant intitulat „Inovație și Tehnologie Suedeză pentru Sustenabilitate”, invitând publicul din România să interacționeze cu inovații de ultimă oră și să contribuie la conversația globală despre responsabilitatea ecologică.

Evenimentul, care reunește lideri din industrie și experți în tehnologie de la companii suedeze în România, va explora abordările unice și inovațiile de vârf care promovează sustenabilitatea în lumea afacerilor, de Ziua Mondială a Mediului (5 iunie), pe site-ul Green Tech & Film Festival și pe canalul Sustainable Living Podcast.

Participanții vor analiza modul în care companiile suedeze valorifică tehnologia pentru a promova responsabilitatea ecologică. Discuția va acoperi progresele în energie regenerabilă, procese eficiente din punct de vedere energetic și implementarea principiilor economiei circulare. Participanții vor obține perspective asupra strategiilor și practicilor sustenabile utilizate de companiile suedeze lideri în sustenabilitate.

Paneliști:

Teodora Juravle, Marketing Head Romania, Electrolux: prezintă inițiative inovatoare în responsabilitatea ecologică și practicile sustenabile.

Adrian Gheller, Global Sustainability Manager, Autoliv: discută despre practici ecologice și strategii de reducere a emisiilor de carbon.

Raluca Mocanu, Sustainability Leader, IKEA Romania: evidențiază angajamentul IKEA față de principiile economiei circulare și sustenabilitate.

Mats Lundin, Country Manager and Director Romania, Emergy: despre importanța energiei regenerabile și producția de hidrogen folosind energie eoliană și solară.

Cătălin Enache, Electromobility Key Account, Volvo Romania: promovează adoptarea vehiculelor electrice și infrastructura de mobilitate sustenabilă.

Andrei Manea, Head of Development România, OX2: despre proiecte de energie regenerabilă și depășirea provocărilor pieței.

Luminița Roșca, Director General, Stratos: oferă  expertiză în consultanță de mediu și tendințe emergente în sustenabilitate.

Share this article
Prev Post

Ziua Mediului. Ecotic lansează o campanie de colectare a deșeurilor electrice dedicată persoanelor juridice

Next Post

Alege Asumat un Oraș Curat. BAT lansează de Ziua mondială a mediului o campanie de eco-responsabilitate pentru un litoral fără deșeuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next