Companii responsabile față de mediu și oameni

Ford Fund Fellowship 2024 pentru antreprenorii sociali din noua generație

Watson Institute a lansat înscrierile la programul Ford Fund Fellowship 2024, conceput pentru a dota noua generație de antreprenori cu abilitățile, resursele și experiența necesare pentru a-și dezvolta proiectele cu impact social în comunitățile lor.

În mod ideal, proiectele înscrise, aflate într-un stadiu incipient, abordează soluții din domeniul mobilității, al transportului sau al accesibilității.

Programul de formare și mentorat cu acces la experți și antreprenori de renume mondial se va desfășura în format virtual în perioada 4 martie – 27 iunie 2024.

Bursierii vor fi sprijiniți în organizarea unui atelier de lucru de 3 zile în comunitățile lor, conceput pentru a-și promova în mod convingător afacerile și organizațiile lor publicului.

De asemenea, ei vor fi invitați la finalul programului la un eveniment în cadrul căruia își vor prezenta povestea, progresul și impactul proiectului în fața unei audiențe globale.

Bursierii vor primi un grant de până la 6.000 de dolari, în funcție de participarea lor activă în program și de modul în care își organizează atelierele comunitare.

Termenul final pentru depunerea online a aplicațiilor este 15 ianuarie 2024.

Accesați informații suplimentare și formularul de înscriere.

Share this article
Prev Post

Ingka Investments și JA România lansează proiectul Fete în silvicultură

Next Post

ING Bank susține cu peste 21 mil. de euro compania Vrancart, care deține cea mai mare rețea de centre de colectare a deșeurilor de hârtie și carton din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next