Primăria Sectorului 2 București alocă 3 mil. lei pentru proiecte nonprofit în domeniile Mediu, Sport, Educație, Social

Primăria Sectorului 2 București a lansat un apel de finanțare nerambursabilă în valoare de 3 mil. lei pentru proiecte nonprofit de mediu, educaţionale, sportive sau sociale implementate în și pentru comunitatea Sectorului 2.

Solicitanţii pot fi persoane fizice sau juridice fără scop patrimonial (asociaţii, fundaţii etc.) sau culte religioase, constituite/recunoscute conform legii.

Suma minimă acordată este de 10.000 lei, iar cea maximă nu poate depăși 150.000 lei pentru un proiect.

Cofinanţarea (contribuţia beneficiarului) este de minimum 10% din valoarea totală a finanţării, 90% fiind finanţarea nerambursabilă.

Fiecare din cele 4 domenii de finanțare are alocat un buget de 750.000 de lei. 

Obiectivul domeniului Mediu este conștientizarea cetățenilor cu privire la problemele de mediu și protecția animalelor și importanța implicării active în păstrarea unui ambient prietenos. Domeniul Sport are ca obiectiv încurajarea practicării activităților fizice și sportive în mod continuu la nivelul Sectorului 2. Domeniul Educație este centrat pe promovarea activităților educative, extrașcolare și de educație civică, iar cel Social, pe consilierea și asistența cetățenilor Sectorului 2 aflați în situații de risc și încurajarea promovării sănătății la nivelul comunității Sectorului.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte: 15.05.2023, ora 16.30. Încheierea contractelor de finanțare va avea loc în perioada 14.07 – 03.08 2023, iar proiectele trebuie implementate până la data de 1 noiembrie 2023.

Informații suplimentare: tel. 021.209.61.66 – Direcția Relații Comunitare; email infopublice@ps2.ro; https://finantari-nerambursabile.pentrusectorul2.ro/index.php/sport-educatie-mediu-social

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Wizz Air anunță o investiție de 5 milioane de lire sterline în cercetarea și dezvoltarea combustibilului sustenabil pentru aviație

Next Post

OMV Petrom a lansat Raportul de Sustenabilitate pentru 2022. Intensitatea emisiilor de carbon în cadrul Grupului a scăzut cu 11% față de 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next