Companii responsabile față de mediu și oameni

Programul Națiunilor Unite pentru Mediu angajează Consultant comunicare (la distanță)

The United Nations Environment Programme Finance Initiative (UNEP FI) este un parteneriat strategic între Organizația Națiunilor Unite și peste 400 de bănci, companii de asigurare și investitori. Timp de peste 28 de ani, UNEP FI a modelat și a condus agenda internațională de finanțare durabilă, stabilind standarde globale și dezvoltând o rețea globală de instituții financiare de top. Prin intermediul grupurilor sale de lucru și al activităților regionale, al dezvoltării de metodologii, al formării și al cercetării, UNEP FI promovează finanțarea durabilă și ajută industria financiară să se alinieze și să contribuie la Acordul de la Paris și la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

UNEP FI angajează un Consultant comunicare care va lucra de la distanță pentru o perioadă de 6 luni și va oferi asistență în activitatea de comunicare a UNEP FI, constând în principal în:

  • redactarea de conținut pentru site-ul web al UNEP FI, actualizarea acestuia și asistență în gestionarea acestuia;
  • modernizarea site-ului web existent, în special în ceea ce privește îmbunătățirea informațiilor disponibile pentru membri, inclusiv crearea unei noi secțiuni pentru membri;
  • gestionarea și producerea de conținut pentru canalele de socializare ale UNEP FI în coordonare cu colegii din departamentul de comunicare și cu alți membri ai secretariatului UNEP FI;
  • producerea de buletine informative pentru membrii UNEP FI și de campanii de e-mailing;
  • realizarea de analize web și social media;
  • gestionarea grupului LinkedIn destinat exclusiv membrilor UNEP FI.

Calificări/Competențe

Educație: diplomă universitară în comunicare/marketing/PR/media/relații internaționale/afaceri, management de evenimente/administrație, relații publice sau un domeniu conex.

Experiență profesională: cel puțin 2 ani de experiență profesională în domeniul comunicării, al relațiilor publice sau al marketingului; cunoașterea celor mai bune practici de comunicare, inclusiv a comunicării digitale, în special a social media; experiență în utilizarea platformelor de întâlniri și evenimente online, a sistemelor de gestionare a conținutului online (de preferință WordPress), a pachetelor de social media.

Limbi străine: engleza este limba de lucru a UNEP FI; cunoașterea altor limbi ale Organizației Națiunilor Unite constituie un avantaj.

Termenul limită de aplicare este 19 iulie a.c.

Accesează informații suplimentare

Share this article
Prev Post

Energia eoliană și solară va reprezenta peste o treime din energia globală până în 2030 (Raport)

Next Post

Căldură excesivă: De ce este atât de cald în această vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next