Raiffeisen Bank lansează Cardul Galben Care Face Bine comunităților din România

Raiffeisen Bank sprijină Asociația Dăruiește Viață cu 1 milion de euro, pentru demararea construcției campusului medical de la Marie Curie.

Raiffeisen Bank lansează totodată, printr-un parteneriat exclusiv cu Visa, Cardul Galben Care Face Bine, o inițiativă care întărește implicarea băncii în susținerea cauzelor cu impact pozitiv în comunitate. 

Pentru fiecare tranzacție la POS sau online făcută de clienți cu noul card galben de debit în lei, necondiționată de valoarea tranzacției pe care clientul o face cu cardul, Raiffeisen Bank face o donație suplimentară în contul Asociației Dăruiește Viață, peste sponsorizarea de 1 milion de euro. 

În perioada următoare, toate cardurile clienților Raiffeisen vor fi înlocuite cu carduri sub sigla VISA: cardurile de credit în perioada 15 iulie – 31 octombrie 2024, iar cardurile de debit în perioada 1 august 2024 – 31 martie 2025. 

Noile carduri Raiffeisen au o identitate vizuală modernă și sunt fabricate din plastic reciclat în proporție de 99%, ca pas important în misiunea băncii de a contribui la reducerea amprentei de carbon.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Peste 1200 de incendii, un „maxim istoric”, provocate de bateriile aruncate iresponsabil la gunoi în UK, în 2023

Next Post

ONG-urile și școlile pot beneficia gratuit de produse electrice și electronice rămase pe stoc prin platforma Circular Place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next