Companii responsabile față de mediu și oameni

S-a lansat o nouă ediție a Competiției naționale EDB StartUP, pentru elevii care vor să eficientizeze traficul urban cu ajutorul tehnologiei

Asociația ADFABER, împreună cu Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din București și cu sprijinul sponsorului Oracle Academy, lansează cea de a patra ediție a Competiției Naționale de Database Modelling EDB StartUP, cu tema „Sistem de Gestionare a Traficului la Intersecții”.

Echipele participante, formate din max. 3 elevi și 1 mentor (profesor) din clasele IX-XII, sunt provocate să proiecteze un sistem de bază de date care să monitorizeze și să gestioneze fluxul de trafic la diverse intersecții dintr-un oraș, în beneficiul mediului și al comunităților.

Înscrierile în competiție sunt deschise până cel târziu 30 noiembrie 2023. 

Participarea la EDB StartUP nu este doar o oportunitate de a învăța și de a te perfecționa în modelarea bazelor de date, ci și un prilej de a te conecta cu alți tineri pasionați, mentori dedicați și profesioniști din industrie. Experiența acumulată și recunoașterea obținută în cadrul competiției pot deschide uși în cariera lor și pot oferi o perspectivă unică asupra potențialului tehnologiei de a aduce schimbări pozitive în societate.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, vizitați website-ul competiției.  

Accesați comunicatul integral al Asociației ADFABER.

Urmăriți materialul video de mai jos, pentru a-i cunoaște pe câștigătorii de anul trecut.

Share this article
Prev Post

45% dintre tinerii britanici nu au reciclat niciodată un telefon. 66% nu știu că smartphone-urile conțin metale prețioase

Next Post

CE propune în premieră măsuri de reducere a poluării cu microplastice provocate de peletele de plastic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next