Companii responsabile față de mediu și oameni

Târgul de Jucării 2nd Life organizat de Green Revolution, a 3-a ediție

Asociaţia Green Revolution va organiza sâmbătă, 23 septembrie 2023, a 3-a ediţie a Târgului de Jucării 2nd Life, în Parcul Regele Mihai I.

Evenimentul își propune în primul rând să redea jucăriilor nefolosite o nouă viață educând în același timp copiii în spiritul celor 3 R: refolosește, repară, reciclează.

Programul târgului va include o serie de ateliere de educație ecologică și financiară, cu sesiuni de coaching și dezvoltare personală pentru părinți și copii și ateliere recycle arts & crafts.

Un alt punct forte al Târgul de Jucării 2nd Life este programul artistic, care va include:

  • concerte live susținute de trupe din cadrul Voltaj Music Academy, școala de muzică condusă de Călin Goia, solistul trupei Voltaj;
  • freestyle puppet show – o serie de scenete amuzante de teatru de păpuși, puse in scenă de Teatrul de Animație Țăndărică;
  • prestații de dans sincron și solo-uri ale uneia dintre cele mai populare școli de dans din România, Cobo Dance Center, conduse de Cocuța și Bogdan Boantă, cunoscuți publicului pentru semnarea coregrafiilor unora dintre cele mai importante emisiuni de divertisment din România (Dansez pentru tine, Românii au Talent, Vocea României).

Sponsorul principal al ediţiei din acest an a Târgului de Jucării 2nd Life este Carrefour România.

Mai multe informații și detalii de înscriere

Share this article
Prev Post

Programul național de economie circulară și socială – ReCircular

Next Post

InformART organizează Atelierele Biodiversității în 8 licee din Sectorul 2 București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next