Companii responsabile față de mediu și oameni

Youth Start-Up Competition. Concurs de idei de afaceri pentru tinerii antreprenori care răspund problemelor presante ale omenirii

Comisia Europeană a lansat concursul Youth Start-up Competition – YSC,  o oportunitate pentru tinerii antreprenori din Europa de a-și împărtăși ideile de business care abordează provocări actuale, cum ar fi sustenabilitatea, incluziunea socială și inovarea tehnologică.

Pentru a fi eligibil, trebuie să aveți între 18 și 25 de ani și să trimiteți un videoclip de cel mult 3 minute în limba engleză în care să explicați ideea de start-up, relevanța și planul de afaceri.

Originalitatea, unicitatea, sustenabilitatea, potențialul de a genera interes public și de a capta atenția mass-media sunt criterii-cheie în selecția finaliștilor.

Trei dintre aceștia vor avea șansa de a-și prezenta ideea de start-up și modelul de afaceri în cadrul Săptămânii europene a IMM-urilor (European SME Week), care va avea loc în Bilbao, Spania, în perioada 13-17 noiembrie a.c. Publicul, împreună cu juriul, vor vota câștigătorul YSC.

Participarea la European SME Week 2023 nu este doar o oportunitate de a vă prezenta start-up-ul, ci și o șansă de a vă conecta cu potențiali investitori și parteneri. Evenimentul oferă o varietate de ateliere și evenimente de networking în cadrul cărora tinerii antreprenori pot învăța, dezvolta și colabora cu profesioniști din industrie.

Accesează informații suplimentare despre Youth Start-up Competition

Share this article
Prev Post

Anca Sinea, coordonator ORSE: România are nevoie urgent de o strategie națională pentru reducerea sărăciei energetice (Opinie)

Next Post

Parlamentul UE adoptă o lege a naturii după o reacție politică negativă din partea PPE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next