Companii responsabile față de mediu și oameni

S-a prelungit perioada de înscrieri la concursul de fotografie Fotogeografica

Perioada de înscrieri la cea de-a 28-a ediţie a Salonului Naţional de Fotografie Fotogeografica se prelungeşte până pe data de 6 august a.c.

Înscrierile se pot efectua în continuare online, pe www.fotogeografica.ro, cu lucrări în cele trei secţiuni ale concursului: Patrimoniu cultural, Peisaj natural şi Wildlife, la categoriile elevi/studenţi şi open (fără limitare de vârstă).

La secţiunea Patrimoniu cultural, pot fi înscrise fotografii cu aşezări, gospodării, construcţii, ocupaţii tradiţionale, meşteşuguri, datini şi obiceiuri.

La secţiunea Peisaj natural, pot fi înscrise fotografii cu substrat gelogic, relief, vegetaţie, apă, sol, faună, fenomene naturale.

La secţiunea Wildlife, pot fi înscrise fotografii cu aspecte de viaţă sălbatică, specii faunistice în habitatul natural.

Sunt excluse fotografiile cu animale în captivitate.

Jurizarea lucrărilor se realizează în perioada 15 – 25 august iar anunţarea rezultatelor se va face pe 15 octombrie, cu ocazia vernisajului Salonului Naţional de Fotografie Fotogeografica 2024.

Premiile constau în programe şi tabere tematice (Romania Student Tour), workshop-uri în arii protejate.

Organizată de Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Fotogeografica este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor româneşti.

Informații suplimentare, pe pagina de Facebook dedicată și pe website.

Share this article
Prev Post

Kaufland își reduce amprenta de carbon pentru al patrulea an consecutiv

Next Post

China înregistrează cea mai caldă lună din istoria recentă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next