Companii responsabile față de mediu și oameni

Conferința Oamenilor: PUMA organizează o dezbatere globală live pentru o industrie a modei mai sustenabilă

Compania de articole sportive PUMA va organiza pe 6 septembrie, la Londra, un eveniment unic cu 225 de invitați, intitulat „Conferința Oamenilor”, în cadrul căruia vor fi dezbătute cele mai presante provocări de mediu și sustenabilitate din industria modei, de la problema deșeurilor și utilizarea materialelor durabile, până la protejarea pădurilor și găsirea de noi modalități de colaborare în industrie.

Evenimentul va fi moderat de actrița, modelul și activista Cara Delevingne, alături de CEO-ul PUMA, Bjørn Gulden, și CSO-ul PUMA, Anne-Laure Descours, și va fi transmis în direct pe platforma PUMACOP.com, unde oricine se poate înregistra.

„Ne vom concentra pe Generația Z în timpul acestui eveniment, deoarece dorim să oferim acestei generații o voce atunci când vine vorba de deciziile care trebuie luate astăzi pentru un viitor mai durabil”, a declarat Bjørn Gulden. „La Națiunile Unite, i-au spus Conferința Părților, noi îi spunem Conferința Oamenilor.”

„Împreună cu PUMA, am lucrat pe teme de sustenabilitate de câțiva ani și împreună am lansat colecții mai sustenabile, cum ar fi Exhale”, a spus Cara Delevingne. „Este important să continuăm dezbaterea despre acest subiect, astfel încât să putem găsi soluții la probleme de mediu, cum ar fi schimbările climatice, gestionarea deșeurilor și biodiversitatea.”

Preocuparea pentru sustenabilitate este un pilon important al strategie PUMA. La începutul acestui an, compania a anunțat că și-a redus emisiile de carbon atât din operațiunile proprii (-88%), cât și din lanțul de aprovizionare (-12%), iar până în 2025, PUMA și-a propus să realizeze nouă din 10 produse cu materiale mai durabile.

Detalii și înscriere la eveniment

Share this article
Prev Post

INS: În 2021, suprafața pădurilor din România a crescut cu 1000 ha față de 2020. Sud-Muntenia, Sud-Est și București-Ilfov, regiunile cu cel mai mic fond forestier

Next Post

Parisul, topit la 56 de grade Celsius. Primăria va crea insule de răcoare prin plantarea a 170.000 de arbori până în 2026

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next