Companii responsabile față de mediu și oameni

WSA Tineri inovatori. Competiție de proiecte digitale cu impact benefic pentru planetă

WSA Tineri inovatori (Worldwide Selection & Promotion) este un sistem unic de recunoaștere a proiectelor care contribuie prin utilizarea tehnologiei informației și a comunicațiilor (TIC) și a inovației digitale la atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite (ODD).

Competiția WSA Tineri inovatori este deschisă antreprenorilor, organizațiilor private sau grupurilor informale de tineri în care cel puțin unul dintre membrii fondatori și majoritatea membrilor echipei trebuie să aibă vârsta sub 26 de ani (născut la sau după 1 ianuarie 1996).

În competiție pot fi înscrise proiecte pentru dispozitive mobile și web, cum ar fi pagini web, aplicații pentru dispozitive portabile, jocuri și producții interactive, IoT etc. Toate proiectele digitale înscrise trebuie să fie deja lansate: nu sunt acceptate proiecte în stadiu de pregătire, idei sau proiecte neterminate.

Proiectele câștigătoare beneficiază de promovarea în cadrul unei serii de evenimente internaționale care includ start-up-uri, antreprenori sociali, mentori, experți, lideri guvernamentali, mediul academic, societatea civilă etc.

Termenul limită de înscriere a proiectelor este 31 august 2022.

Detalii și înscriere

Share this article
Prev Post

Germania: încălzirea pe timp de iarnă a clădirilor publice ar putea fi limitată la 19°C

Next Post

Viaductul feroviar Castlefield din Manchester a fost transformat de o fundație britanică într-o grădină comunitară suspendată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next