Companii responsabile față de mediu și oameni

Beko a prezentat la IFA 2023 noua sa generație de electrocasnice sustenabile

Tehnologie Sustenabila Beko ECSR
Tehnologie Sustenabila Beko ECSR

Beko a prezentat în cadrul IFA 2023, cel mai important eveniment de tehnologie din Europa, noua sa generație de electrocasnice sustenabile. Printre inovații se numără și tehnologia EnergySpin, menită a revoluționa procesul de spălare a rufelor.

Citește și: 55% dintre marile companii s-au angajat să adopte modelul circular de business (Studiu)

EnergySpin este o soluție unică pe piață, care asigură economii de energie nu numai pentru programele eco cu care mașinile de spălat rufe Beko sunt dotate, ci și pentru alte programe folosite în mod curent de către utilizatori. Cu ajutorul tehnologiei EnergySpin, consumul de energie va fi redus cu până la 35% pentru programele zilnice*, fără compromisuri în ceea ce privește performanța de spălare. Astfel, Beko își reiterează angajamentul de a le oferi consumatorilor produse care să-i ajute să aibă un stil de viață sustenabil, prioritizând eficiența energetică și reducerea costurilor

Citește și: ASICS a lansat GEL-LYTE III CM 1,95 – pantoful sport cu cea mai redusă amprentă de carbon

Tehnologia EnergySpin vine în întâmpinarea nevoilor în schimbare ale consumatorilor, având în vedere atât creșterea costului vieții, cât și urgența climatică. Pentru a aduce la viață conceptul de „efect de domino pozitiv”, Beko a prezentat la IFA 2023 o experiență interactivă, numită DOMINO: The Little One. Acesta este un joc video gratuit, care prezintă o lume fantastică, devastată de schimbările climatice, în cadrul căreia jucătorii pot experimenta impactul acțiunilor lor pozitive, necesare pentru a supraviețui în acest scenariu. Jocul va fi disponibil pe Steam, App Store și Google Play în perioada următoare.

Share this article
Prev Post

55% dintre marile companii s-au angajat să adopte modelul circular de business (Studiu)

Next Post

SOR cheamă școlile și grădinițele să se înscrie în a 8-a ediție a programului de educație pentru natură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next