Companii responsabile față de mediu și oameni

Bicicliști pentru Biodiversitate în Parcul Natural Văcărești

Asociația InformArt și Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact, din cadrul Universității București, organizează duminică, 18 septembrie, o „lecție deschisă” în Parcul Natural Văcărești, la care sunt invitați pasionații de biciclete și nu numai din Sectorul 3.

Evenimentul intitulat Bicicliști pentru Biodiversitate include o scurtă prezentare a celei mai importante arii protejate din București și a speciilor prezente aici, precum și a celor două trasee de bicicletă premarcate din arealul parcului, unul pe dig, celălalt printre bălțile din parc.

Acțiunea de educație informală urmărește creșterea gradului de responsabilitate față de biodiversitate, în special specii și habitate protejate, promovarea profesiilor din domeniul mediului, cu accent pe cele legate de biodiversitate, prin intermediul interacțiunii cu profesioniști în domeniu, și întărirea cunoștințelor legate de specii și arii protejate.

Pentru înscrieri, accesați și completați formularul acesta până cel târziu vineri, 16 septembrie 2022.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului Responsabilitate pentru Biodiversitate, implementat de Asociația InformArt, în parteneriat cu Universitatea București, și finanțat de Primăria Sectorului 3, cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Mai multe detalii despre proiect

Share this article
Prev Post

Eurostat: UE a produs 13,5 milioane de biciclete în 2021. România, al 2-lea cel mai mare producător

Next Post

Clarfon și Asociația CSR Nest lansează cea de a doua ediție a campaniei „Un Pacient Protezat. Un Copac Plantat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next