Companii responsabile față de mediu și oameni

Biodeck se extinde pe piața internațională cu ajutorul sistemelor software

Biodeck, distribuitorul român de ambalaje biodegradabile și compostabile, și-a îmbunătățit activitatea cu ajutorul sistemelor software performante, care i-au permis totodată să demareze planurile pentru extinderea afacerii pe piața internațională. Compania și-a început activitatea în urmă cu 5 ani, iar la scurt timp, creșterea înregistrată a impus folosirea unor soluții de automatizare integrate și scalabile pentru organizarea resurselor și optimizarea proceselor de business. Compania folosește în acest sens pachetul de sisteme integrate furnizat de Senior Software.

Prin platforma de vânzări online B2B & B2C, pusă la dispoziție de Senior Software, furnizorul de ambalaje compostabile și biodegradabile procesează zilnic sute de comenzi, urmând ca în curând să comercializeze ambalajele făcute din plante și în afară României.

”Operăm sute de comenzi pe zi, fără erori, folosind soluția ecommerce de la Senior Software, iar în acest moment pregătim platforma pentru vânzări cross-border, pentru a accesa piețe internaționale. Prin urmare, în acest sens este necesar să dispunem de o platforma stabilă, securizată, ușor de tradus în mai multe limbi, ca să putem oferi o experiență cât mai bună utilizatorilor”, a specificat Diana Chițu, Marketing Director – Biodeck.

Pe lângă portalul pentru comerț online, compania folosește și sisteme software integrate pentru gestionarea resurselor, managementul depozitului și analiza datelor, toate de la același furnizor de soluții de business, respectiv Senior Software. Cu soluțiile Ecommerce, ERP, WMS și BI, conducerea Biodeck dispune de toate pârghiile necesare pentru a desfășura un management eficient al activităților și resurselor companiei, asigurând un mod de lucru unitar și posibilitatea de a dezvolta afacerea în ritmul dorit.

”Aveam nevoie de un centralizator al tuturor departamentelor: achiziții, vânzări, contabilitate, managementul relațiilor cu clienții și Senior Software a venit cu soluția compatibilă nevoilor noastre. Complexitatea activităților desfășurate a impus alegerea unei soluții ERP performante, iar sistemul SeniorERP este capabil să răspundă eficient provocărilor domeniului de activitate, oferind scalabilitate și permițând creșterea businessului. Platformă online este integrată direct cu soluțiile ERP și WMS, clienții putând să-și plaseze rapid comenzile în portal, iar livrarea acestora se face a doua zi”, a menționat Diana Chițu.

Despre Biodeck

Înființată în 2017, afacerea Biodeck are la bază două principii: sustenabilitate și economie circulară. Aceasta furnizează ambalaje din plante, ce au la bază resurse rapid regenerabile, precum amidon de porumb și trestie de zahăr. Astfel, ambalajele sunt biodegradabile și compostabile și respectă ciclul de viață al naturii, facilitând întoarcerea în pământ a ceea ce provine din pământ. Portofoliul companiei include o gamă variată de produse, precum: pungi, farfurii, caserole, tacâmuri, pahare și ambalaje sustenabile cu impact climatic redus.

Despre Senior Software

Senior Software este furnizor și dezvoltator de sisteme software performante pentru managementul integrat al afacerilor. Fondată în 2003, compania a realizat peste 450 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii.

Foto: biodeck.com

Share this article
Prev Post

Konica Minolta tot mai aproape de atingerea obiectivului ambițios de a utiliza 100% energie din surse regenerabile în activitățile proprii

Next Post

Novak Djokovic blamează băuturile nesănătoase îmbuteliate în sticle de plastic și devine ambasadorul Waterdrop. „Cred că lucrând împreună putem avea un impact semnificativ, eliminând toate sticlele de plastic din turnee”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next