Companii responsabile față de mediu și oameni

Crowd4SDG a lansat Competiția Open17 pentru Justiție Climatică

Persoanele cu vârsta de 16+, cu idei de proiecte sau proiecte pilot pe tema justiției climatice (membrii cei mai vulnerabili ai societății sunt, deseori, cel mai puternic afectați de schimbările climatice) se pot înscrie în competiția internațională Open17, lansată în cadrul proiectului Horizon, Crowd4SDG (cu referire la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă – ODD), finanțat de Comisia Europeană.

Înscrierea în competiție se face prin transmiterea unui scurt material video, de 1 minut, despre provocarea concretă, relevantă și realistă pe care vreți s-o abordați sau ați abordat-o în comunitatea voastră. Tot în acest material trebuie să explicați cum veți atrage cât mai mulți oameni din comunitate pentru a vă susține și duce la bun sfârșit proiectul.

Cele mai bune 24 de propuneri vor primi câte un premiu în valoare de 2.400 USD, iar primele 50 de propuneri selectate vor intra într-un program de coaching internațional.

Câștigătorii vor avea, de asemenea, șansa de a participa și a-și prezenta ideile și proiectele în cadrul evenimentului Geneva Trialogue pe tema ODD, din martie 2023.

Termenul limită de înscriere a propunerilor este 30 septembrie 2022.

Detalii și înscriere

Share this article
Prev Post

Strategia Națională pentru Păduri 2030 pune accent pe responsabilizarea şi cointeresarea proprietarilor şi vine cu o nouă abordare în ceea ce priveşte controlul şi restricţiile

Next Post

CE: Europa ar putea înregistra în 2022 cea mai gravă secetă din ultimii 500 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next