Companii responsabile față de mediu și oameni

FAO a lansat un concurs de postere pentru copii și tineri de Ziua Mondială a Alimentației 2023

Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) a lansat un concurs de afișe pentru copiii și tinerii de 5 – 19 ani, încurajați prin desene, picturi sau creații digitale să-și imagineze o lume în care toți oamenii au acces la apă și hrană.

FAO pune la dispoziția concurenților de pretutindeni, ca o sursă de inspirație în realizarea afișelor, cartea „Apa este viață, apa este hrană”, care explorează modul în care această resursă naturală prețioasă, importantă pentru viața planetei, este amenințată de provocări globale, cum ar fi creșterea populației, încălzirea globală și creșterea producției de bunuri și servicii.

Posterele, care pot fi însoțite de un text nu mai lung de 25 de cuvinte sau 100 de caractere, trebuie încărcate în formularul online de concurs în format .jpeg (fotografiate sau scanate) până la data de 3 noiembrie a.c.

Toate lucrările artistice trebuie să fie originale și nu trebuie să includă logo-uri, fotografii ale concurentului sau alte informații personale.

15 postere din fiecare categorie (60 de postere) vor fi selectate pentru lista scurtă de către comitetul de selecție, iar în final vor fi declarați 3 câștigători din fiecare categorie de vârstă. Câștigătorii vor fi promovați de birourile FAO din întreaga lume, pe rețelele de socializare și vor primi o diplomă și un cadou surpriză.

Accesează informații suplimentare și formularul de concurs

Share this article
Prev Post

BRD și Ecoteca lansează CumStam.ro – primul instrument gratuit care te ajută să vizualizezi într-un singur loc date și statistici de interes public din România

Next Post

Nike se alătură companiilor Adidas și Puma în angajamentul de a folosi lâna fără a provoca rău mieilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next