Companii responsabile față de mediu și oameni

Fundația Carrefour va finanța 8 proiecte ONG internaționale centrate pe tranziția alimentară, dintre care unul în România

Fundația Carrefour a lansat prima cerere de proiecte în 8 țări în care Grupul este prezent, printre care și România, în cadrul programului „Împreună pentru tranziția alimentară” 2022.

Scopul programului este de a sprijini proiectele organizațiile neguvernamentale locale într-unul din următoarele domenii: agricultură durabilă, zero risipă alimentară sau educație nutrițională.

Bugetul total alocat programului este de 240.000 de euro, ceea ce înseamnă că valoarea grantului/proiect este de 30.000 euro.

Termenul limită de înscriere al proiectului, direct pe site-ul Fundației Carrefour, este 13 noiembrie 2022. Cele 8 proiecte câștigătoare vor fi anunțate pe 12 decembrie a.c.

Detalii despre Împreună pentru tranziția alimentară 

Fundația Carrefour s-a înființat în anul 2000 cu scopul de a susține tranziția alimentară solidară în Franța și în lume. Angajamentul său se bazează pe trei programe: agricultura durabilă și integrată social, anti-risipă solidară și implicarea cetățenilor.

Mai multe informații despre fundație

Share this article
Prev Post

PNRR. Se lansează prima rundă de finanțare în cadrul programului Fabrici de reciclare

Next Post

Autobuz cu duș care face bine persoanelor fără adăpost din Brooklyn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next