Companii responsabile față de mediu și oameni

Global Peace Photo Award 2023. Fotografia anului pentru pace va fi premiată cu 10.000 euro

Fotografii de pretutindeni sunt invitați să se înscrie până pe 21 mai 2023 în concursul Global Peace Photo Award 2023, care recunoaște și promovează fotografiile care exprimă cel mai bine ideea de pace și bunătate în lume.

Fotografia anului pentru pace va primi 10.000 de euro. Aceasta va fi expusă timp de un an în Parlamentul austriac și va fi inclusă în colecția permanentă de artă a Parlamentului austriac.

Primii cinci fotografi clasați vor primi Medalia Alfred Fried pentru pace, iar fotografiile lor vor fi expuse timp de un an în Parlamentul austriac.

Câștigătorul imaginii de pace a anului pentru copii va primi suma de 1.000 de euro. Imaginea va fi expusă timp de un an în Parlamentul austriac.

Toți câștigătorii vor fi invitați la Viena, la ceremonia de decernare a premiilor, care va avea loc la 14 noiembrie 2022, în Parlamentul austriac. Toate imaginile trimise au șansa de a participa la expoziții internaționale.

Pentru fiecare fotografie înscrisă (imagine individuală sau o suită) trebuie să atașați o povestioară în limba engleză, cu o lungime maximă de 2000 de caractere.

Premiul Global Peace Photo Award este acordat de Edition Lammerhuber și de Photographische Gesellschaft, (PHG). Edition Lammerhuber este o editură austriacă, cu sediul în Baden, lângă Viena. Photographische Gesellschaft, fondată la Viena în 1861, este cea mai veche societate fotografică din țările vorbitoare de limbă germană și a doua cea mai veche din lume. A fost fondată la 22 martie 1861 de Anton Georg Martin la Academia Austriacă de Științe din Viena.

Competiția Global Peace Photo Award este organizată în parteneriat cu UNESCO, Parlamentul austriac, Institutul Internațional de Presă (IPI), Premiul german pentru fotografie pentru tineret, Fundația World Press Photo, POY LATAM, LensCulture și Vienna Insurance Group.

Informații suplimentare despre Global Peace Photo Award 2023

Explicație foto: „Gigantul” – una dintre fotografiile câștigătoare ale ediției 2022 – fotograf: Artem Humilevskiy

Share this article
Prev Post

Oportunitatea Binelui

Next Post

Mitsubishi lansează un fond de decarbonizare de 1 miliard de dolari pentru startup-urile europene și americane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next