Companii responsabile față de mediu și oameni

Goodyear finalizează cea mai mare instalație de panouri solare de până acum la fabrica sa din Pulandian, în China

Goodyear, una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume, a anunțat finalizarea celei mai mari instalații de panouri solare de până acum la fabrica sa din orașul chinez Pulandian, în provincia Liaoning.

Cu peste 29.700 de panouri solare instalate, sistemul fotovoltaic va alimenta cu energie electrică fabrica propriu-zisă, clădirile de birouri și depozitele, însumând o suprafață totală de 178.053 metri pătrați.

Se estimează că panourile vor reduce emisiile de dioxid de carbon provenite din energia electrică achiziționată cu 17.000 de tone pe an, pe o perioadă de 25 de ani.

În 2021, pentru a contribui la reducerea amprentei sale de carbon, Goodyear și-a anunțat obiectivul de a utiliza integral energie verde până în 2040, cu un obiectiv pe termen mediu de 100% energie electrică regenerabilă în operațiunile sale de producție până în 2030.

„Goodyear se mândrește cu munca depusă pentru a crea un viitor mai bun, iar angajamentul nostru față de energia regenerabilă este o parte importantă a acestui lucru. Intensificăm utilizarea energiei regenerabile în unitățile noastre de producție, cu instalații solare la fabricile noastre din China, India, Indonezia, Malaezia și Thailanda”, a declarat Nathaniel Madarang, președinte al Goodyear Asia Pacific.

The Goodyear Tire & Rubber Company are aproximativ 72.000 de angajați și își fabrică produsele în 57 de unități din 23 de țări din întreaga lume. Cele două centre de inovare ale companiei, din Akron, Ohio, și Colmar-Berg, Luxemburg, dezvoltă produse și servicii de ultimă generație care fixează standarde tehnologice și de performanță pentru industrie.

Pentru mai multe informații despre Goodyear și produsele sale, accesați www.goodyear.com/corporate.

Share this article
Prev Post

Constructorul de automobile Porsche vrea să folosească oțel cu emisii reduse de CO2 începând cu 2026

Next Post

Românii, neîncrezători în acțiunile de sustenabilitate ale companiilor, dar apreciază efortul societal al unor branduri precum Kaufland, Banca Transilvania sau Samsung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next