Granturi în valoare totală de 80.000 GBP pentru proiecte climatice intergeneraționale

Our Kids’ Climate oferă microgranturi pentru proiecte intergeneraționale de promovare a acțiunilor climatice. Microgranturile, în valoare totală de 80.000 de lire sterline, sunt destinate grupurilor, organizațiilor sau persoanelor care se concentrează pe implicarea bunicilor, părinților, copiilor, aparținătorilor în activități centrate pe familie.

În cadrul acestei runde de finanțare, vor fi oferite 20 de granturi de câte 2.000 GBP și 10 granturi de câte 4.000 GBP.

Activitățile climatice pot include, dar nu se limitează la: webinarii, expoziții de artă, campanii, realizarea sau furnizarea de cursuri de formare, activități centrate pe dezvoltarea organizațională, promovarea politicilor climatice, integrarea politicilor climatice și de gen etc.

Termenul limită de înscriere a proiectelor este 15 septembrie 2023, iar o sesiune online de informare va avea loc pe 4 septembrie (vă puteți înscrie aici).

Durata de implementare a proiectelor nu poate fi mai mare de 4 luni (noiembrie 2023 – martie 2024).

Our Kids’ Climate crede că toți copiii de azi și de mâine ar trebui să moștenească o planetă sănătoasă și o lume incluzivă, bazată pe resurse regenerabile și solidaritate între generații.

Informații suplimentare despre Intergenerational Climate Microgrants

Share this article
Shareable URL
Prev Post

ROCA Agri RDF publică primul său Raport Anual de Sustenabilitate, cu accent pe dezvoltarea agriculturii sustenabile în România

Next Post

PwC România, asistență financiară și fiscală oferită Helleniq Energy Group pentru achiziția de parcuri fotovoltaice în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next