Companii responsabile față de mediu și oameni

PwC România, asistență financiară și fiscală oferită Helleniq Energy Group pentru achiziția de parcuri fotovoltaice în România

Panouri fotovoltaice Consultanta PwC ECSR
Panouri fotovoltaice Consultanta PwC ECSR

Un grup de consultanți specializați în tranzacții din cadrul PwC România a oferit companiei grecești Helleniq Energy Group asistență și servicii de analiză financiară și fiscală detaliată în procesul de achiziție a patru parcuri fotovoltaice din România.

Citește și: Microgranturi intergeneraționale pentru climă. Finanțări în valoare totală de 80.000 de lire sterline

”Ne bucurăm că am fost alături de Helleniq Energy Group în tranzacția prin care a intrat pe piața energiei regenerabile din România. Mulțumim clientului nostru pentru încrederea acordată și colegilor pentru implicarea și profesionalismul de care au dat încă o dată dovadă”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener Deals PwC România.

”Sectorul energiei regenerabile din România este unul efervescent, care a atras mulți investitori și tranzacții în ultimii ani, și credem că această evoluție va continua, având în vedere contextul geopolitic și țintele ambițioase ale statelor membre UE de reducere a emisiilor de carbon”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener PwC România.

Citește și: Holdingul ROCA Agri RDF publică primul său Raport Anual de Sustenabilitate prin care prioritizează reducerea amprentei de carbon și adaptarea inteligentă la schimbările climatice

Share this article
Prev Post

Granturi în valoare totală de 80.000 GBP pentru proiecte climatice intergeneraționale

Next Post

CEZ România lansează „Sportivi pentru natură”, o comunitate a sportivilor responsabili față de mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next