Primul bed-and-breakfast din lume alimentat de mașini electrice, prin intermediul funcției V2L a modelului Hyundai IONIQ 5, a fost deschis publicului într-o zonă rurală din Essex, aflată în aproprierea Londrei.

Deschisă timp de 14 nopți, între 19 octombrie și 5 noiembrie, această unitate de cazare izolată oferă un sejur de lux gratuit și verde pentru oricare dintre câștigătorii selectați aleatoriu.

Potrivit goonewsnetwork.org, oaspeții se vor putea bucura de un meniu cu ingrediente bio provenite din Essex, servit într-o zonă înconjurată de pădure, cu trasee generoase de mers pe jos.

Oferta hotelului pop-up vine în urma unui nou sondaj OnePoll, potrivit căruia 53% dintre britanici ar dori să-și investească banii de vacanță în business-urile locale din Marea Britanie, mai degrabă decât în străinătate, iar jumătate dintre ei au fost de acord că nimic nu se compară cu o vacanță în frumoasa zonă rurală britanică.

„Acest concept de hotel a fost posibil datorită IONIQ 5 prevăzut cu un adaptor care oferă o priză la care pot fi conectate aparatele electrocasnice”, a declarat Ashley Andrew, Managing director Hyundai Motor UK. „Întreaga experiență demonstrează caracterul practic al acestei tehnologii de pionierat și sperăm ca acest concept să inspire mai mulți oameni să se deconecteze de la rețeaua electrică.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *