Companii responsabile față de mediu și oameni

HP by the Sea. O nouă acțiune de ecologizare pe plajă organizată cu implicarea HP România

La final de sezon estival, HP România și Asociația TED Donator de Zâmbete au organizat o zi de curățenie pe o plajă din nordul litoralului. 100 de voluntari au adunat peste o tonă de gunoaie de pe plaja Reyna, din Constanța

Acțiunea a avut loc în cadrul inițiativei HP by the Sea, un program anual lansat de HP România în 2018 cu scopul de a contribui la ecologizarea plajelor, dar și la eforturile de educare. Cantitatea uriașă de deșeuri adunată în doar câteva ore demonstrează faptul că plajele sunt în continuare considerate de mulți un loc în care să se debaraseze de propriile gunoaie.

„Pe lângă acțiunea propriu-zisă de ecologizare, misiunea de educare rămâne una deosebit de importantă, iar HP România și-a luat angajamentul să o continue alături de parteneri și de organizații non-guvernamentale care militează pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru noi toți. HP by the Sea este o inițiativă care va merge mai departe și le mulțumim tuturor celor care susțin acest demers”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Pentru mulți voluntari, întâlnirea anuală pentru curățenie pe plajă este o activitate care nu lipsește din calendar. Unii vin împreună cu copiii, tocmai pentru a le da un exemplu și a-i face să înțeleagă că grija față de mediu este responsabilitatea tuturor, chiar de la vârste fragede.

Sustenabilitatea este un obiectiv major pentru HP, care își propune să devină cea mai sustenabilă companie de tehnologie până în 2030.

Despre HP

HP Inc. este un lider global în domeniul tehnologiei și creator de soluții care permit oamenilor să dea viață ideilor lor și să se conecteze cu lucrurile care contează. Prezent în peste 170 de țări, HP oferă o gamă largă de dispozitive, servicii și abonamente inovatoare și sustenabile pentru sisteme de calcul, imprimante, soluții de imprimare 3D, muncă hibridă, gaming și multe altele. Pentru mai multe informații vizitează http://www.hp.com.

Share this article
Prev Post

ManpowerGroup și InnoEnergy Skills Institute îi vor pregăti pe europeni pentru piața verde a muncii

Next Post

Hilton a introdus un sistem de etichetare a amprentei de carbon a meniurilor în 30 de hoteluri din UK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next