Companii responsabile față de mediu și oameni

În perioada 31 august – 2 septembrie are loc World Smart City Expo 2022 care abordează teme precum neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon, mobilitatea durabilă și reziliența urbană. Evenimentul poate fi urmărit online

World Smart City Expo 2022, va avea loc în perioada 31 august – 2 septembrie, cu participarea a 300 de orașe și întreprinderi din 20 de țări, la KINTEX 1, orașul Goyang din Coreea de Sud, informează Business Wire.

Sub sloganul “Digital Earth, Connecting Together”, World Smart City Expo 2022 (WSCE 2022) explorează teme precum neutralitatea carbonului, mobilitatea durabilă și reziliența urbană.

În cadrul expoziției vor fi prezentate mai multe zone, precum: Zona Orașul viitorului, Zona de reziliență urbană, Zona de neutralitate a carbonului și Zona de mobilitate inteligentă.

De asemenea, vizitatorii vor putea vedea în avanpremieră tehnologiile inovatoare care se vor aplica în viața de zi cu zi și pot experimenta servicii și produse Smart din mai multe orașe din întreaga lume.

Jason Schenker, care a fost clasat de Bloomberg News pe primul loc în lume în materie de previziuni, va susține o discuție specială pe tema “Rolul orașelor inteligente și direcția care trebuie urmată în era marii transformări digitale” cu Won-jae Lee, prim vice-ministru al Ministerului Teritoriului, Infrastructurii și Transporturilor.

18 conferințe care acoperă cele mai recente subiecte din domeniul urban, cum ar fi transformarea digitală, metaversul, managementul ESG, și energia verde, vor avea loc cu participarea unor experți de top din industrie, mediul academic și cercetare din întreaga lume.

Pe site-ul oficial al WSCE (https://www.worldsmartcityexpo.com), puteți viziona interviurile companiilor participante și ale vorbitorilor, precum și filmări de la locul expoziției.

Share this article
Prev Post

Cu Apele Curate: pe 1 septembrie se lansează un nou apel de finanțare, susținut de Lidl, a proiectelor de combatere și gestionare a deșeurilor de plastic de la Dunăre

Next Post

Carrefour România invită școlile să se înscrie în proiectul „Gust pentru Sănătate. Ora de obiceiuri sănătoase și mese delicioase”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next