Youth Innovation Challenge 2022. Competiție pentru tineri pe tema ecologizării marine

The North American Association for Environmental Education (NAAEE) și Global  Environmental Education Partnership (GEEP), în parteneriat cu Taiwan Ocean Conservation Administration (OCA), au lansat a 2-a ediție a competiției internaționale, Youth Innovation Challenge 2022.

Tinerii de 15 – 30 de ani din întreaga lume sunt invitați să propună soluții inovative și fezabile care abordează problematica resturilor marine. Miniproiectele trebuie să aibă o puternică componentă educațională și de conștientizare a publicului vizavi de această problematică de mediu care afectează ecosistemele marine.

Aplicanții trebuie să răspundă prin intermediul unui formular online la 4 întrebări și să încarce un scurt material video creativ de 3 minute în limba engleză (poate fi realizat și cu telefonul mobil sau pe calculator) care să rezume și să „vândă” soluția la care s-au gândit juriului.

15 finaliști vor primi diplome de recunoaștere și se vor bucura de promovare internațională, iar primii 3 vor încasa câte un premiu de 1000 USD.

Termenul limită de înscriere este 1 septembrie a.c.

Detalii despre competiție și înscrierea pe platformă

Exemple de materiale video ale concurenților de anul trecut

Ponturi în crearea unui material video atractiv

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Resortecs: finanțare europeană de 2,5 mil euro pentru dezvoltarea unei soluții industriale de reciclare a articolelor vestimentare. Soluția, folosită de Decathlon pentru crearea unei geci 100% reciclabile

Next Post

Schneider Electric a primit din partea Microsoft premiul Partenerul anului pentru energie și sustenabilitate în 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next