Companii responsabile față de mediu și oameni

Schneider Electric a primit din partea Microsoft premiul Partenerul anului pentru energie și sustenabilitate în 2022

Schneider Electric a primit din partea Microsoft premiul pentru Partenerul anului pentru energie și sustenabilitate în 2022, remarcându-se din rândul a  3.900 de propuneri din peste 100 de tari din diferite categorii, cu soluțiile sale novatoare, precum și furnizarea soluțiilor și serviciilor remarcabile în domeniul energiei și al sustenabilității.

Schneider a fost selectat printre partenerii Microsoft de top la nivel global pentru solutiile sale software inovatoare EcoStruxure™, furnizate clientilor care au beneficiat de tehnologia Microsoft, inclusiv Azure Cloud si Dynamics 365. În anul 2021, Schneider EcoStruxure a contribuit la reducerea emisiilor de carbon cu 84 de milioane de tone, echivalentul a 347 de milioane de tone economisite încă din 2018.

Olivier Blum, Executive Vice-President Energy Management la Schneider Electric, a declarat: „Premiul Microsoft Energy & Sustainability Partner of the Year 2022 este o recunoastere extraordinara a impactului colaborativ pe care il avem, pentru a aborda schimbarile climatice. Suntem intr-un moment critic. Cu exceptia cazului in care se iau masuri imediate pentru reducerea emisiilor, vom ajunge in curand intr-un punct fara intoarcere. Companiile au un rol esential pentru evitarea acestei situatii. De aceea, sunt necesare colaborari precum cea dintre Schneider si Microsoft pentru a supraalimenta eforturile de inovare si pentru a crea tehnologiile necesare care pot schimba evolutia lucrurilor.”

Schneider Electric a folosit tehnologia digitala si electrica in propriile cladiri. Deschisa in 2021, cu o suprafata de 26.000 m2 si gazduind 1.500 de angajati, „Building of the Future” de la Schneider, este de zece ori mai eficienta din punct de vedere energetic decat o proprietate obisnuita, ceea ce o face una dintre cele mai eficiente cladiri din lume. Solutiile Schneider EcoStruxure cu Azure ofera informatii despre cladire prin colectarea a 60.000 de puncte de date la fiecare doua minute. Acest lucru permite IntenCity sa utilizeze date predictive pentru managementul inteligent al cladirilor si flexibilitatea energetica, pentru fiabilitate si rezistenta maxima.

 Schneider Electric si Microsoft colaborează de mai bine de 30 de ani. Longevitatea si succesul continua sa fie alimentate de o viziune comuna in ceea ce priveste eficienta energetica si sustenabilitatea. Capacitatea de a accelera progresul vine din expertiza unica pe care o pot aduce atat Microsoft, cat si Schneider, dar colaborarea este cea care va duce eforturile de sustenabilitate mai departe.

 „Sunt onorat sa anunt ca Schneider Electric este Partenerul Anului in cadrul Microsoft Energy & Sustainability 2022”, a declarat Nick Parker, Corporate Vice President Global Partner Solutions la Microsoft. „Schneider Electric s-a remarcat in grupul exceptional de nominalizati. Am fost extraordinar de impresionati de utilizarea inovatoare a tehnologiilor Microsoft Cloud ca parte a solutiilor sale software EcoStruxure™.”

 

Share this article
Prev Post

Youth Innovation Challenge 2022. Competiție pentru tineri pe tema ecologizării marine

Next Post

6 proiecte de mediu înscrise de ONG-uri la Gala Societății Civile 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next