Companii responsabile față de mediu și oameni

În prima linie a acțiunii climatice. Concurs de fotografie pentru Calendarul OMM 2024

Organizația Mondială de Meteorologie a lansat o nouă ediție a concursului său de fotografie, pentru calendarul OMM de anul viitor. Tema concursului este „În prima linie a acțiunii climatice”, care este și tema Zilei Mondiale de Meteorologie din 23 martie 2024. Termenul limită de înscriere este 20 august 2023.

OMM va selecta fotografii de înaltă calitate și semnificative, care surprind oameni și comunități care lucrează în domeniul acțiunii climatice și care ilustrează necesitatea de a ne proteja planeta de impactul activităților umane. 

Fotografiile câștigătoare vor fi incluse în calendarul OMM 2024, vor fi prezentate pe site-ul web al OMM, în galeria Flickr, pe Instagram și vor fi afișate pe rând în cronologia OMM pe Facebook și Twitter, ca fotografie a lunii. Fotografiile câștigătoare vor fi, de asemenea, promovate și la nivelul celorlalte Agenții ONU.

OMM va face o selecție inițială de aprox. 50 de fotografii, pe baza calităților tehnice și artistice, care vor fi publicate pe Facebook și Instagram, permițând urmăritorilor OMM să voteze fotografiile preferate.

Juriul OMM va avea ultimul cuvânt în ceea ce privește cele 13 fotografii care vor fi incluse în calendar (una pentru copertă și câte una pentru fiecare lună), pe baza voturilor din rețelele de socializare, dar ținând cont și de echilibrul geografic.

Participanții se pot înscrie în concurs cu mai multe fotografii, doar una fiind selectată. Fiecare fotografie trebuie însoțită de un foarte scurt text explicativ, cu precizarea locației.

Accesați informații suplimentare și formularul de înscriere

Explicație foto: Fotografia de copertă a Calendarului OMM 2023, realizată de fotografului Šime Barešić în Rakovica, Croația

Share this article
Prev Post

Amazon lansează primele furgonete electrice de la Rivian în Europa. Peste 1 mld. de euro vor fi investiți pentru înverzirea flotei de livrare europene

Next Post

Tot mai multe companii raportează riscurile legate de despăduriri, dar foarte puține au un plan pentru a le stopa (Raport CDP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next