Iubitorii de natură și mișcare se pot înscrie la ediția 2024 a Maratonului Olteniei organizat de Evryo

Ajuns la cea de a 12-a ediție, Maratonul Olteniei, un eveniment Evryo, si-a deschis pagina de inscrieri la cursele de MTB si Trail Run disponibile in cadrul evenimentului organizat atat in format fizic, pe 24-25 august 2024, in Ramnicu Valcea, cat si in format virtual.

„Maratonul Olteniei nu este doar o competitie de doua zile, este o cursa zilnica a fiecaruia dintre noi, pentru mai mult bine. Este o cursa pentru oameni si natura prin care punem laolalta entuziasmul si recunostinta, grija fata de mediu si fata de comunitatea din care facem parte.​ Pentru ca noi la #MO2024 nu doar ca incurajam oamenii sa facem impreuna miscare in natura, ci contribuim activ la promovarea unui comportament responsabil fata de mediul inconjurator, o responsabilitatea care sta, la fel ca si performanta sportiva, in puterea fiecaruia dintre noi.” a declarat Ondrej Safar, CEO Evryo.

La fel ca si in edițiile anterioare, fiecare persoana inscrisa la una dintre cursele de alergare sau MTB va contribui la sprijinirea comunitatile locale defavorizate. Sumele obtinute din taxele de inscriere ale participantilor vor fi dublate si donate de Evryo catre cauzele sociale ale editiei 12, care vor fi anuntate in perioada următoare.

Reunind companiile Distributie Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, TMK Hydroenergy Power si Evryo Power, Grupul Evryo este cel mai mare producator privat de energie regenerabila din Romania. Administreaza si opereaza cel mai mare parc eolian operational de pe uscat din Romania, produce energie verde prin sistemul hidroenergetic de langa Resita si opereaza primul sistem plutitor de energie solara fotovoltaica din Romania.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Românii, printre ultimii în UE la reciclarea echipamentelor TIC (Eurostat)

Next Post

Noi statistici Eurostat despre acvacultura în UE. 1 milion de tone de organisme acvatice cultivate în 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next