Companii responsabile față de mediu și oameni

JYSK România și Plantăm fapte bune marchează 5 ani de colaborare prin plantarea a 32.000 de puieți în județul Alba 

Începute în 2017, acțiunile de împădurire organizate de inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat Plantăm fapte bune în România în colaborare cu JYSK România au continuat și în 2021, pentru al cincilea an consecutiv. Anul acesta, retailerul scandinav a susținut plantarea a 32.000 de puieți în localitățile Roșia Montană, Sohodol și Bucium din județul Alba.  

„Anul acesta am reușit să creștem cu peste 50% numărul de puieți plantați alături de Plantăm fapte bune în România, în comparație cu anii precedenți, de la 20.000 la 32.000 de arbori, ceea ce ne bucură. Din cauza situației actuale, nu am putut avea un eveniment de plantare alături de voluntari, așa cum mulți dintre colegii și clienții noștri și-ar fi dorit, însă plănuim să facem acest lucru cu ocazia următoarei acțiuni de împădurire. Zona Roșia Montană este extrem de frumoasă, frumusețe dată mai ales de munții împăduriți”, spune Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria. 

În cei 5 ani de activitate, Plantăm fapte bune în România și retailerul JYSK România au plantat 114.000 de puieți. Este al doilea an în care munca voluntarilor a fost înlocuită cu cea a zilierilor și a echipamentelor mecanizate, pentru respectarea restricțiilor impuse de pandemie.

Share this article
Prev Post

Enviro Pack plantează 100 de platani în Crevedia

Next Post

Sistemul Coca-Cola România înlocuiește folia de plastic din baxuri cu un ambalaj ecologic, folosind tehnologia KeelClip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next