Companii responsabile față de mediu și oameni

JYSK a plantat 20.000 de puieți alături de Plantăm fapte bune în România

Jysk Impadurire ECSR
Jysk Impadurire ECSR

Toamna aceasta, 20.000 de puieți au prins rădăcini în județul Alba, în cadrul unei acțiuni de împădurire organizată de Plantăm fapte bune în România și sponsorizată de JYSK.

Startul a fost dat printr-un eveniment de plantare cu voluntari, la care au participat angajați JYSK din zonă și copii de la școala generală din Abrud, județul Alba.

A fost cel de-al șaptelea an în care JYSK susține o acțiune de împădurire realizată de Plantăm fapte bune în România și cel de-al cincilea an în care compania plantează în județul Alba, în zona Roșia Montană. De la începutul parteneriatului cu Plantăm fapte bune în România, în anul 2017, JYSK a susținut financiar plantarea a 152.000 de puieți în județele Alba (122.000 de puiei) și Dâmbovița (30.000 de puieți).

Citește și: Good Food: Lidl GB înregistrează progrese semnificative în reducerea deșeurilor alimentare și a ambalajelor din plastic

Plantarea celorlalți puieți a continuat în luna noiembrie mecanizat și cu ajutorul zilierilor. În total, 20.000 de puieți s-au adăugat celor peste 102.000 plantați începând din anul 2019 în zona Roșia Montană-Abrud pe terenurile administrate de Ocolul Silvic Abrud.

Plantarea 2023 în cifre:

  • 20.000 de puieți plantați în 2023
  • 5 hectare de teren
  • 4 localități în care au avut loc plantări anul acesta: Bucium, Roșia Montană, Sohodol și Câmpeni.
Share this article
Prev Post

Good Food: Lidl GB înregistrează progrese semnificative în reducerea deșeurilor alimentare și a ambalajelor din plastic

Next Post

O nouă rundă de finanțare a proiectelor ONG în cadrul programului „Cu apele curate”, susținut de Lidl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next