Companii responsabile față de mediu și oameni

O nouă rundă de finanțare a proiectelor ONG în cadrul programului „Cu apele curate”, susținut de Lidl

Program de finantare Lidl ECSR
Program de finantare Lidl ECSR

Lidl România a lansat o nouă rundă de finanțare de proiecte în cadrul programului de granturi „Cu Apele Curate”, administrat de ARC România.

Sunt invitate să aplice organizații neguvernamentale și coaliții formate din minimum trei organizații neguvernamentale, capabile să vină cu idei creative și sustenabile, menite să contribuie la prevenirea și combaterea poluării cu plastic a apelor din România, să tragă un puternic semnal de alarmă și să pună în practică acțiuni îndrăznețe de conștientizare privind importanța protejării mediului.

Înscrierea proiectelor se face până la data de 15 decembrie 2023, ora 18:00, pe platforma http://grantwizzard.ro/communitygrant.

Valoarea proiectului trebuie să fie de maximum 50.000 de lei, în cazul granturilor mici, și de maximum 300.000 de lei, în cazul granturilor mari, intervalul de implementare fiind 1 aprilie 2024 – 30 martie 2025.

Granturile mici se adresează organizațiilor neguvernamentale mici, locale, care rezolvă probleme punctuale legate de poluarea cu plastic a apelor Dunării și afluenților direcți și indirecți, cu care se confruntă comunitatea lor și care, de regulă, au bugete mici.

Granturile mari se adresează coalițiilor de organizații neguvernamentale din România cu experiență în domeniul mediului, capabile să propună soluții de gestionare a problemei poluării cu plastic a apelor Dunării și afluenților direcți și indirecți ai Dunării.

Regulamentul acestei runde poate fi citit aici.

Contact pentru informații suplimentare: Dana Maier, email: dana.m@arcromania.ro.

Share this article
Prev Post

JYSK a plantat 20.000 de puieți alături de Plantăm fapte bune în România

Next Post

Ultima săptămână de înscrieri în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next