Companii responsabile față de mediu și oameni

Kaufland România și Act for Tomorrow au Acționat pentru Ape pe malurile lacului Bicaz. 340 de voluntari au strâns peste 4,6 tone de deșeuri

Peste 4,6 tone de deşeuri, majoritatea de tip PET, au fost colectate pe parcursul a 3 zile la lacul Bicaz de 340 de voluntari veniţi din Bucureşti, Craiova, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca, Sibiu și din județele Moldovei în cadrul Bicaz Cleanup Camp, cel mai amplu eveniment de ecologizare organizat de Act for Tomorrow, cu sprijinul Kaufland România.

Campania a reunit şi reprezentanţi ai autorităților locale și județene, ai companiei de salubritate și societăţii civile din zonă care au constituit în acest context Grupul de Acţiune pentru Lacul Bicaz.

Bicaz Cleanup Camp face parte din programul „Acţionăm pentru Ape!” (A.P.A.), lansat de Kaufland România și Act for Tomorrow la nivel național, cu sprijinul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor şi Administraţia Naţională Apele Române.

Prin acest program, Kaufland se implică în curățarea apelor din România, realizarea de studii privind poluarea, campanii de educaţie la nivelul comunităților și de reciclare a deşeurilor.

Programul ecologic A.P.A. face parte din REset Plastic – Strategia internațională integrată anti-plastic a Grupului Schwarz, care include și Kaufland România.

Credit foto: pagina de Fb Act for Tomorrow

Share this article
Prev Post

Unilever lansează capsulele de rufe ce reduc cu 16% emisiile de CO2 din procesul de fabricație și vor fi ambalate în cutii de carton complet reciclabile

Next Post

Proprietarii privați de terenuri vor putea înființa perdele forestiere de protecție din fondurile pentru împădurire și reîmpădurire prevăzute în PNRR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next