Companii responsabile față de mediu și oameni

Nestlé susține Fundatia PRAIS în proiectul „Planeta Albastră Contează pe Tine!”

Nestle_ECSR
Nestle_ECSR

Stilul de viață echilibrat, grija față de natură se învață din copilărie, fiind o prioritate atât pentru tânăra generație, cât și pentru familie, comunitățile în care trăim. Pe această temă, echipa Fundației PRAIS alături de Nestlé România și Palatul Național al Copiilor din București – PNCB au organizat în acest weekend în Parcul Lumea Copiilor din București evenimentul public „Supereroii Sănătății te invită la Mișcare și Distracție!”. Pentru câteva ore, sute de elevi, profesori, familii au participat la un adevărat festival al dansului, cântecului, sportului, dedicat stării de bine și protejării mediului.

Manifestarea a marcat, printr-o suită de momente artistice și demonstrații sportive susținute de copiii talentați și sportivii din cadrul cluburilor PNCB, reușita celor două proiecte naționale educaționale „Și Eu Trăiesc Sănătos!” – SETS și „Planeta Albastră Contează pe Tine!” PACT, dezvoltate în școli din peste 30 de județe de către Fundația PRAIS în parteneriat cu Nestlé România.

În acest an școlar, echipa Fundației PRAIS dezvoltă activitățile SETS în peste 145 de orașe și localități din 18 județe. În total, peste 50.000 de elevi din 380 școli primare au putut avea acces gratuit la instrumentele de învățare rapidă, la materialele educaționale video și la informațiile promovate pe platformele social media SETS. Pe parcursul celor 13 ani de la lansarea mișcării SETS, peste 460.000 de elevi, începând cu clasele pregătitoare și până la clasele a-IV-a, familiile acestora au putut participa la activitățile educaționale SETS.

Peste 190 de școli cu ciclu primar, din 122 de localități urbane și rurale din 30 de județe participă la cea de a III-a ediție a proiectului național educațional „Planeta Albastră Contează pe Tine!” PACT. Peste 28.000 de elevi au putut avea acces la materialele de informare alături de 1.850 de cadre didactice.

Share this article
Prev Post

Kaufland sprijină Ferma „Sol și Suflet”, un model autosustenabil în agricultura regenerativă românească

Next Post

Principalii candidați la Primăria Capitalei, invitați la o dezbatere pe tema calității vieții în oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next