Companii responsabile față de mediu și oameni

Peste 300 angajați McDonald’s au participat în cadrul programului Voluntar@M la activități de igienizare și plantare puieți

Programul Voluntar@M, lansat la nivel național în acest an, s-a bucurat de participarea a peste 300 de angajați McDonald’s România în cadrul activităților de voluntariat desfășurate. Astfel, în prima parte a anului, 150 de angajați au participat la plantarea de puieți, în timp ce, în această toamnă, alți 150 de angajați s-au implicat în 4 activități de igienizare, realizate cu sprijinul Asociației „Let’s do it, Romania!”.

Prima activitate din cadrul sesiunii de toamnă Voluntar@M a fost organizată la Iași, în vecinătatea Lacului Ezăreni. Următoarele acțiuni au avut loc la Târlungeni, județul Brașov, și Parcul Tăbăcăriei, Constanța, toate implicând angajați din restaurantele aflate în proximitatea ariilor ecologizate. Cea de-a patra acțiune s-a desfășurat la Cascada Urlătoarea, în apropierea orașului Bușteni, județul Prahova.

„Căutăm să ne implicăm activ în cauzele importante pentru noi și comunitățile în care suntem prezenți. Astfel, dezvoltarea într-o direcție sustenabilă și protejarea mediului înconjurător reprezintă factori esențiali în misiunea noastră de a deveni și mai responsabili din punct de vedere social. Încă o dată, colegii noștri și-au arătat dorința de a contribui la o schimbare pozitivă și la un viitor mai bun prin implicarea în programul Voluntar@M”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

„Ne bucurăm că am putut fi alături de echipa McDonald’s și să susținem inițiativele derulate în această toamnă prin programul intern de voluntariat al companiei. Pentru noi, este important să identificăm zonele unde intervenția oamenilor este necesară, iar partenerii noștri de încredere joacă un rol cheie în acest demers. Prin puterea exemplului și prin încurajarea celor din jur să se implice în acțiuni de voluntariat, atât la nivel individual, cât și prin inițiative la nivel organizațional, fiecare dintre noi are posibilitatea de a construi un viitor mai curat și mai sigur”, a completat Anamaria Hâncu, Co-fondator Let’s Do It, Romania!.

Prin seria acțiunilor de ecologizare desfășurate, McDonald’s în România își reafirmă promisiunea de a contribui în mod activ la protejarea mediului înconjurător și la încurajarea spiritului civic în rândul tuturor angajaților săi. Astfel, programul Voluntar@M va continua pe parcursul anului 2023, cu scopul de a implica cât mai mulți membri ai echipei McDonald’s în acțiuni de voluntariat.

Share this article
Prev Post

ECOTIC a decernat Premiile pentru un Mediu Curat 2022

Next Post

Junior Achievement și Holcim derulează a treia ediție a proiectului ABCdar Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next