Companii responsabile față de mediu și oameni

Premiile internaționale L’Oréal-UNESCO 2024 pentru cercetătoarele în domeniul științelor naturii și ale vieții

Premiile internaționale L’Oréal-UNESCO 2024 în domeniul științelor naturii și ale vieții sunt acordate femeilor de știință din întreaga lume pentru contribuția lor la progresul științific.

Până în prezent, parteneriatul L’Oréal-UNESCO a distins 127 de femei eminente aflate la apogeul carierei lor științifice și a sprijinit peste 4000 de tinere cercetătoare promițătoare din peste 110 țări la nivel de doctorat și postdoctorat.

Premiile internaționale L’Oréal-UNESCO sunt acordate o dată la doi ani unor femei cercetătoare fie în domeniul științelor vieții, fie în domeniul științelor fizice, matematicii și informaticii.

La ediția din acest an, un premiu de 100.000 de euro va fi acordat unei cercetătoare din Europa. Candidata trebuie să fie recunoscută pentru excelența sa științifică de către comunitatea științifică internațională; să fie implicată în orice domeniu al științelor vieții și mediului.

Dosarele de nominalizare trebuie să fie depuse până la 28 iunie 2023 (Franța GMT/UTC + 2h).

Clic aici pentru nominalizare și înscriere

Share this article
Prev Post

Fishbowl Challenge 2024 pentru tineri aspiranți în antreprenoriatul social (finanțări inițiale de până la 50.000 USD)

Next Post

Ar putea fi interzise țigările cu filtru pentru a descuraja fumatul și reduce poluarea? Philip Morris: o idee „prostească”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next