Companii responsabile față de mediu și oameni

Future Rising Fellowship. Program de burse pentru tinerii creatori de povești preocupați de un viitor mai echitabil și durabil

Tinerii selectați vor participa la un program de un an (august 2023 – august 2024) constând în ateliere virtuale lunare de storytelling, dezvoltare profesională și creativă, care îi vor ajuta să dobândească abilități și cunoștințe pentru a-și dezvolta proiectele narative.

Aceste proiecte pot fi inclusiv filme scurte, creații multimedia, podcast-uri, povestiri grafice, eseuri fotografice sau serii de articole.

Bursierii vor avea acces la experți din diverse domenii, cum ar fi profesioniști din domeniul mass-media, jurnaliști, educatori, avocați, cineaști, artiști, academicieni, autori și oameni de știință în domeniul climei. Acești experți vor oferi îndrumare și sprijin bursierilor pe tot parcursul programului.

Bursierii vor trebui să aloce aproximativ 15 ore pe săptămână în prima lună și 5 ore pe săptămână după luna septembrie 2023.

Pe lângă bursa de 5.000 USD, participanții pot solicita o mică subvenție suplimentară pentru cheltuielile directe ale proiectului și pentru materiale.

Termenul limită pentru înscrierea candidaturilor este 29 iunie 2023.

Accesați mai multe informații și formularul de înscriere

Share this article
Prev Post

Actualizare importantă a aplicației de mobil Indicele european al calității aerului

Next Post

ENGIE Romania a lansat stațiile rCharge cu energie verde pentru încărcarea trotinetelor și a bicicletelor electrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next