Companii responsabile față de mediu și oameni

S-a lansat Community Solutions Program IREX 2024-2025 pentru lideri comunitari, cu un stagiu de practică în SUA

Organizația americană IREX a lansat Community Solutions Program (CSP) 2024-2025, un program de dezvoltare profesională cu durata de 1 an pentru liderii de proiecte comunitare care abordează probleme legate de democrație și drepturile omului, mediu, pace și rezolvarea conflictelor sau legate de gen. 

CSP include, pe lângă formarea propriu-zisă în cadrul Community Leadership Institute, un stagiu de practică de 4 luni în SUA în cadrul unor organizații gazdă și un proiect comunitar de 6 luni pe care bursierii îl vor implementa în țara lor de origine.

Sunt acoperite cheltuielile asociate obținerii vizei J-1, cheltuielile de transport, de cazare, masă, plus diurnă în timpul șederii în SUA.

Solicitanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 26 și 39 de ani, să locuiască și să lucreze în țara de origine, să cunoască bine limba engleză și să aibă cel puțin 2 ani experiență de lucru în domeniul dezvoltării comunitare, fie ca angajați, fie ca voluntari.

Semifinaliștilor li se va cere să susțină sau să prezinte rezultate recente la un test de limbă engleză TOEFL sau IELTS și, de asemenea, să fie disponibili pentru relocare timp de patru luni, din august până în decembrie 2024.

Termenul limită de înscriere este 1 noiembrie 2023.

Mai multe informații despre Community Sollutions Program, AICI.

Formularul de înscriere, AICI.

Share this article
Prev Post

Synevo România finanțează 10 noi Soluții pentru comunitate, cu granturi de până la 15.000 euro

Next Post

Te implici în combaterea schimbărilor climatice în comunitatea ta. Fii ambasador al Pactului european pentru climă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next