Companii responsabile față de mediu și oameni

Synevo România finanțează 10 noi Soluții pentru comunitate, cu granturi de până la 15.000 euro

Synevo România a lansat a 2-a ediție a programului Soluții pentru comunitate, prin care va finanța, la fel ca și în ediția trecută, 10 proiecte care au ca scop îmbunătățirea calității vieții oamenilor din comunități din perspectiva educației, sănătății și mediului înconjurător.

Programul se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale înființate de cel puțin 2 ani sau instituțiilor de învățământ care îndeplinesc condițiile de eligibilitate. Fiecare participant are dreptul să înscrie maximum 2 proiecte.

Proiectele pot fi înscrise până pe 27 octombrie 2023, ora 17:00, pe platforma Soluții pentru comunitate.

La categoria Mediu, pot fi înscrise soluții pentru realizarea mai multor spații verzi, de împădurire etc.; proiecte care combat risipa de resurse (alimente, energie, apa etc.); soluții de reciclare/reutilizare. Solicitanții pot, de asemenea, înscrie proiecte „pro-mediu” la categoria Educație.

Câștigătorii proiectelor vor fi anunțați pe 5 decembrie, iar perioada de implementare a proiectelor va fi 1 ianuarie – 30 iunie 2024.

Regulamentul, plus alte informații de program pot fi consultate AICI.

Citește și cine au fost câștigătorii ediției anterioare

Share this article
Prev Post

Săptămâna reciclării. Rețeaua de magazine Kaufland a înregistrat un record de peste 11 milioane de recipiente colectate într-o săptămână

Next Post

S-a lansat Community Solutions Program IREX 2024-2025 pentru lideri comunitari, cu un stagiu de practică în SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next