Companii responsabile față de mediu și oameni

Start ONG a anunțat cele 6 ONG-uri finanțate în cadrul apelului special de proiecte inovatoare

6 organizații neguvernamentale, din cele 12 finaliste, au fost selectate pentru finanțări de câte aprox. 10.000 de euro în cadrul apelului special de proiecte inovatoare al programului Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Cele 6 ONG-uri câștigătoare sunt din județele Giurgiu, Constanța, Vrancea, Vâlcea și Brașov, iar proiectele care urmează a fi finanțate sunt din domeniile educație, sănătate și mediu.

Proiectele abordează promovarea educației în natură prin crearea unui laborator ornitologic interactiv, accesibilizarea de cărți științifice pentru persoanele cu deficiențe de vedere folosind aplicația Municode, activități de tip STEAM care vor promova biodiversitatea Parcului Național Buila-Vânturarița și arta ceramicii de Horezu, sesiuni de prevenție posturală pentru școlari, ateliere creative, centru creativ de tip makerspace pentru copii din mediul rural pentru dezvoltarea abilităților practice și un centru mobil de tineret pentru activități non-formale în comunitățile rurale din județul Constanța.

ONG-urile și proiectele câștigătoare:

Lista completă cu statusul ONG-urilor finaliste

Sursa foto: pagina de Fb. Start ONG

Share this article
Prev Post

Wizz Air, premiu pentru cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost

Next Post

Rompetrol a susținut plantarea a 10.000 de puieți în 2023 (Raport de sustenabilitate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next