Companii responsabile față de mediu și oameni

Theodora Golf Club face un pas important pentru un viitor sustenabil bazat pe energie verde

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, își susține angajamentul ferm față de mediul înconjurător, folosind panouri fotovoltaice care generează peste 500 KWP instalați. Această investiție plasează resortul din inima Transilvaniei (Teleac, Jud. Alba) în topul companiilor din turism din țară care generează energie electrică curată și contribuie la reducea emisiilor de carbon cu cca. 250.000 de kilograme de CO2 anual.

„Este o  investiție semnificativă în viitorul resortului și a comunității locale, care demonstrează angajamentul nostru față de o economie mai durabilă și o lume mai bună pentru generațiile viitoare. Practic, panourile fotovoltaice instalate deja generează 500 KWP instalați, echivalentul plantării anuale a peste 11.000 de copaci. Reușim astfel să ne respectăm angajamentul de a ne reduce amprenta de carbon și de a asigura un viitor durabil pentru comunitatea noastră. În plus, suntem protejați de volatilitatea prețurilor energiei electrice. Prin aceasta investiție sperăm că vom inspira și alte companii  să ia masuri de protejare și conservare a mediului înconjurător”, spune Theodora Popa, co-fondator și vicepreședinte Theodora Golf Club.

Instalarea panourilor fotovoltaice este un pas important în protejarea mediului înconjurător și în implementarea strategiei de sustenabilitate, alăturându-se soluțiilor adoptate deja, precum:  creșterea eficienței managementului apei, eliminarea ustensilelor de unică folosință din plastic și a recipientelor din plastic pentru produsele de igienă din camere, utilizarea carturilor electrice pentru transportul pe teren, creșterea responsabilității angajaților și a nivelului de informare și implicare a oaspeților prin comunicări specifice.

Mai multe informații despre Theodora Golf Club

Share this article
Prev Post

Eco-creatorii de energie. ENGIE Romania îi conduce pe elevi în lumea energiei regenerabile și a responsabilității față de mediu

Next Post

Pădurea Copiilor a crescut în această primăvară cu 30 de ha împădurite în 10 comunități din sudul țării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next